Kirjan hinta?!

Hypnozonekirjojen vuoksi ei kaadeta enää yhtään puuta. Ne ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta saatavissa vain sähköisinä.

Mutta oletko koskaan miettinyt, mikä on kirjan käypä hinta? Suhteessa kaikkeen muuhun ihanaan mitä on tarjolla.

Tätä kirjoittaessani 0,33 litran tölkki Porin Karhua maksaa S-kaupassa 1,76 E. Kioskilla Ilta Sanomien tai Iltalehden irtonumeron saa maksamalla 2,20 E, Hesarin irtonumeron 4,80 E, Fazerin 50 gramman painoisen Geisha Crunchy suklaapatukan 1,35 Eurolla. Elokuvalippu maksaa tyypillisesti 8-15 E, teatterilippu 30-40 E, lippu musikaaliin jopa tuplasti.

Sähköisen hypnozonekirjan hinta on 13 euroa + alv, yhteensä rapiat 14 E.

Sillä rahalla saa vaihtoehtoisesti esimerkiksi 4 kpl Ilta-Sanomia, yhden Hesarin ja yhden haukkauksen Geisha Crunchya. Your choice, boss.

Kun ostat hypnozonekirjan lukuoikeuden, se on lähtökohtaisesti 60 päivän mittainen kirjan avaamisesta. Elokuvalipusta poiketen sinun ei tarvitse nauttia kirjaa vain tiettyyn kellonaikaan tietyssä paikassa, vaan voit lukea mihin aikaan ja missä haluat, kunhan vain käytät sitä samaa konetta, jonne lukuohjelmasi on kotiutunut, ja lukuoikeutesi on voimassa. Elokuvalipuista poiketen nautintaoikeus ei myöskään ole vain yhdellä henkilöllä joka istuu teatterissa tietyllä hänelle varatulla tuolilla, vaan se on kaikilla samassa taloudessa asuvilla perheenjäsenillä, joilla on tuo sama kone käytettävissään.

Hypnozonekirjat ovat olemassa enc-tyyppisenä PDF-tiedostona, jonka lukemiseen tarvitaan ArtistScopen CopySafe PDF reader. Sen saa ilmaiseksi Hypnozonen Holvi-myymälästä, samalla kun ilmaisen testikirjan, jonka avulla varmistat että systeemi toimii sinun koneesi asetuksilla. Reader on Windows-ohjelma mutta toimii myös Mac-koneissa Windows-ikkunassa. Kännykällä hypnozonekirjat eivät toimi, koska Readeristä ei ole android-versiota.

Ennen kuin hankit ensimmäisen maksullisen hypnozonekirjasi, lataa siis Hypnozonen Holvista ilmainen lukuohjelma CopySafe PDF Reader ja ilmainen testikirja! Saat ne Holvista yhdessä ja samassa zip-paketissa. Siinä on mukana myös tarvittavat ohjeet.

Testikirja on Sir Arthur Conan Doylen (1859-1930) Suomessa vähän tunnettu klassikko Haudantakainen elämä (The New Revelation, 1918).

Sherlock Holmesin luoja oli aktiivinen kulttuurihenkilö ja niin kuin monet hänen aikalaisistaan Englannin sivistyneistössä, hän kiinnostui spiritismistä, joka 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa suurena aaltona vyöryi halki länsimaailman. Tässä kirjassa Doyle kertoo tiensä epäilijästä aktiiviseksi spiritistiksi ja kuvailee maailmankatsomustaan. Doylen kirja on mielenkiintoinen dokumentti aikakautensa sivistyneen englantilaisen herrasmiehen elämästä ja viisas ja ihmisen ajatuskykyä kunnioittava kirja kaikkien dogmien vastaisuudessaan.

Readerin kanssa testikirja antaa sinulle mahdollisuuden varmistaa että sinun koneessasi ei ole mitään ohjelmaa tai asetusta joka estää Readerin toiminnan. Se on harvinaista mutta periaatteessa mahdollista. Kun sitten olet todennut että systeemi toimii, voit hankkia lukuoikeuden johonkin maksulliseen kirjaan Hypnozonen Holvikaupasta. Se on ainoa paikka josta niitä saa. Sinne mennäksesi klikkaa kuvaa alla: