Ilmestynyt: Rottien jaarli – Segrfell-sarjan 3. osa

Read Time:1 Minute, 4 Second

Kirjan "Rottien jaarli" kansi

Segrfell-sarjan 3. osa on nimeltään Rottien jaarli. Siinä Segrfellin saariston pitkään patoutuneet jännitteet alkavat puhjeta niin kuin kypsä paise. Yksi Segrfellin erikoisuuksista ovat lukuisat uskonnolliset järjestöt ja salaseurat, joita on niin paljon että saaristoa on joskus sanottu maailman uskontojen hautausmaaksi. Siellä elää kituuttaa syrjäisissä yhteisöissään monta sellaistakin uskontoa, jotka muualla maailmassa ovat jo unohtaneet edes olleensa olemassa. Eräs niistä, Pandin vanhauskoiset, löytää itsensä perimmäisen kysymyksen ääreltä.

Historiatieteet eivät ole olleet muutaman viime kuninkaan suosiossa, sillä totuus on niin vaarallinen ase, ettei sitä aina voi antaa edes ystävien käsiin. Vihollisen käsissä se olisi jo katastrofi. Mutta totuudella on oma mielensä ja tapa vähitellen tulla esiin, varsinkin kun joku alkaa todella kaivaa sitä.

Kun Sukujen sortamat maalaiset huomaavat, että myös aateliset ovat lihaa ja verta, ja historiantutkija saa pääsyn suljettuihin arkistoihin, käynnistyy tapahtumasarjoja, jotka uhkaavat uuden kuninkaan ja Sukujen valtaa. Saako Gort ten Reden kapinalliset herttuat käännettyä puolelleen? Entä onko muinainen sankari Merte Panion oikeasti palannut? Saari uhkaa luisua väkivallan kierteeseen. Legendaarisen Kelsin jälkeläisten muodostama salainen naisten suku Veld Kelsinga, jonka voimakkaat naiset ovat vuosisatoja aina halutessaan taluttaneet puolisoitaan ruhtinaita kuin pässiä narussa, joutuu tutkiskelemaan itseään ja jatkuvan olemassaolonsa edellytyksiä. Joku tärkeä henkilö on hukassa, ja häntä etsitään. Yksi entinen maantierosvo löytää itsestään uusia puolia, jotka pakottavat hänet kysymään: kuka minä oikein olen?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %